Nimbus 365 Coupe

Nimbus är en svensk båttillverkare med en lång tradition av att producera högkvalitativa motorbåtar. Nimbus 365 Coupe-modellen har blivit en favorit bland båtentusiaster och har fått erkännande för sin eleganta design, hög prestanda och goda sjöegenskaper. En svensk designikon för kräsna båtentusiaster.

Prestation och säkerhet

Nimbus 365 Coupe har en imponerande prestanda och är utrustad med en Volvo Penta D6-435-motor som ger en topphastighet på cirka 35 knop. Båten är också mycket lätt att manövrera och erbjuder goda sjöegenskaper. Den är utrustad med en stabiliserande V-skrovform som ger en mjuk och bekväm åktur även i tuffa sjöförhållanden.

Nimbus 365 Coupe är också utrustad med en mängd säkerhetsfunktioner, inklusive brandsläckare, automatiskt brandsläckningssystem och räddningsutrustning. Båten är också utrustad med en autopilot, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och njuta av resan medan båten sköter sig själv.

Design och komfort

Nimbus 365 Coupe har en modern och stilren design med mjuka linjer och en elegant färgsättning. Båten är byggd i glasfiberförstärkt plast och har en längd på 11 meter. Cockpiten är rymlig och erbjuder gott om plats för avkoppling och sociala aktiviteter. Det finns en större sittgrupp vid aktern och en mindre sittgrupp framme. Båten har också en välutrustad pentry och en separat sovhytt med plats för upp till fyra personer.

Sammanfattning av Nimbus 365 Coupe

Nimbus 365 Coupe är en svensk designikon och en favorit bland båtentusiaster. Båten har en modern och stilren design, hög prestanda och goda sjöegenskaper. Den är också mycket bekväm och har gott om plats för avkoppling och sociala aktiviteter. Med Nimbus 365 Coupe kan du njuta av en bekväm och säker båttur i stil och komfort.

Hittar du något fel i guiden om Nimbus 365 Coupe får du gärna tipsa oss om det så vi kan rätta till det.