Ryds 530 DC

Ryds 530 DC är en daycruiser från svenska båttillverkaren Ryds. Det är en populär båtmodell som passar för både familj och fiske, med hög komfort och smarta lösningar som gör båtturen enkel och bekväm. En allround Daycruiser för familj och fiske. Här är en guide om Ryds 530 DC:

Design och komfort

Ryds 530 DC är en 5,3 meter lång daycruiser med en klassisk design. Båten har en rymlig sittbrunn med en U-soffa och en solbädd. På det praktiska plan har båten också en välfungerande styrpulpet med vindruta, vilket skyddar för vind och vattenstänk. Ryds 530 DC har också en separat sovhytt för två personer, vilket är perfekt för en övernattning på sjön. Båten är också utrustad med en kemisk toalett, vilket gör den lämplig för längre turer.

Prestanda och säkerhet

Ryds 530 DC är en stabil och sjövärdig daycruiser som är lätt att manövrera. Båten är utrustad med en utombordsmotor och har en topphastighet på cirka 30 knop. Båten har också en stabil skrovform som ger en mjuk och bekväm åktur även i tuffa sjöförhållanden.

Ryds 530 DC är också utrustad med en mängd säkerhetsfunktioner, inklusive brandsläckare, automatiskt brandsläckningssystem och räddningsutrustning. Båten är också utrustad med en GPS-karta och en ekolod för att underlätta navigeringen.

Tillbehör och utrustning

Ryds 530 DC levereras med ett antal tillbehör och utrustning som gör båtturen bekväm och rolig. Båten är utrustad med en badstege och en badplattform som gör det lätt att komma i och ur vattnet. Ryds 530 DC har också en sänkbar bordsskiva, vilket gör det lätt att skapa en matplats. Båten har också en fiskelucka, vilket gör den lämplig för fiske.

Sammanfattning av Ryds 530 DC

Ryds 530 DC är en allround daycruiser som passar för både familj och fiske. Båten har hög komfort, smarta lösningar och bra prestanda. Den är också utrustad med säkerhetsfunktioner och har tillbehör och utrustning som gör båtturen bekväm och rolig. Med Ryds 530 DC kan du njuta av en dag på sjön i stil och komfort.